martes, 10 de mayo de 2011

Exposición de grabado y obra gráfica


Exposición de obra gráfica “El Somni D Eros “. Del 26 de Abril de 2011 al 28 de Mayo de 2011.

Acadèmia de Belles Arts de Sabadell
Passeig Manresa, 20
08202 Sabadell, Barcelona
Tel.: 937 250 945

Reseña: L’exposició EL SOMNI D’EROS aplega setze obres realitzades, al taller de gravat de l’Escola d’Art Illa, per l’alumnat del cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior d’Il·lustració, dins del mòdul de Tècniques Gràfiques Tradicionals.

Eros, en la mitologia grega, va ser el déu responsable de l’amor i de l’atracció sexual . Igual que per a les obres literàries, l’amor ha estat un assumpte principal o, fins i tot, el més fecund dels assumptes, si un tema ha estat també característic a l’art, des de que aquest existeix, és el que està relacionat amb l’amor.

El sexe i l’art relacionat amb aquest s’inspiren i es traslladen a les regions del sentiment pur, que són impossibles d’explorar seguint mètodes realistes o científics. La ciència arriba fins a cert límit; més enllà es troba el més important per a l’ànima humana, el sentiment. Probablement, cap instrument, excepte l’art, la poesia, i la música, serà mai apte per a explorar aquestes regions del sentiment pur.Aquesta exposició de gravats intentat ser una aproximació a aquesta exploració històrica de les regions del sentiment pur des d’una perspectiva actual, és a dir des d’una perspectiva contextualitzada en la era de la post-producció, on tot ja està fet i difós.

No hay comentarios:

Publicar un comentario